PRILOG PROUČAVANJU ISLAMSKIH UTICAJA NA UMETNOST XVI I XVII VEKA KOD SRBA U SARAJEVU I BOSNI (PRILOZI ZA PROUČAVANJE HISTORIJE SARAJEVA / CONTRIBUTIONS TO THE STUDY OF THE HISTORY OF SARAJEVO Online ISSN 3029-4843, 1963)
-