SARAJEVO I ŽIVOT U NJEMU POČETKOM XIX STOLJEĆA: Prema zabilješkama nekih francuskih putnika iz toga doba (PRILOZI ZA PROUČAVANJE HISTORIJE SARAJEVA / CONTRIBUTIONS TO THE STUDY OF THE HISTORY OF SARAJEVO Online ISSN 3029-4843, 1963)
-