O JEDNOJ NEOBIČNOJ ČINOVNIČKOJ KARIJERI U SARAJEVU 0D 1878. DO 1919. GODINE (PRILOZI ZA PROUČAVANJE HISTORIJE SARAJEVA / CONTRIBUTIONS TO THE STUDY OF THE HISTORY OF SARAJEVO Online ISSN 3029-4843, 1963)
-