JEDNO ZNAČAJNO OSTVARENJE: (Muhsin Rizvić: Behar. Književnoistorijska monografija. Svjetlost, Sarajevo, 1971; Biblioteka Kulturno nasljeđe). (PRILOZI ZA PROUČAVANJE HISTORIJE SARAJEVA / CONTRIBUTIONS TO THE STUDY OF THE HISTORY OF SARAJEVO Online ISSN 3029-4843, 1974)
-