JOSIP LEŠIĆ: POZORIŠNI ŽIVOT SARAJEVA (1878—1918).: "SVJETLOST", SARAJEVO 1973. (PRILOZI ZA PROUČAVANJE HISTORIJE SARAJEVA / CONTRIBUTIONS TO THE STUDY OF THE HISTORY OF SARAJEVO Online ISSN 3029-4843, 1974)
-