DJELATNOST MAĐARSKOG I AUSTRIJSKOG TRGOVAČKOG MUZEJA U SARAJEVU ZA VRIJEME AUSTROUGARSKE UPRAVE (PRILOZI ZA PROUČAVANJE HISTORIJE SARAJEVA / CONTRIBUTIONS TO THE STUDY OF THE HISTORY OF SARAJEVO Online ISSN 3029-4843, 1974)
-